Известие

Collapse
No announcement yet.

Навигационна и MP3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Навигационна и MP3

Здравейте,

имам 156 SW 2003г. Имам все още оригиналният четец за навигационната. Интересува ме дали мога мога да си слушам музика ако ползвам нормален диск с музика. Не съм сменяла и не ми се иска да сменям и променям нищо по колата! Но пък слушам само радио...

Благодаря ви за помощта
    Alfa Romeo 156 SW 1.9JTD 16V; 140HP 2003 sigpic

Ако не върви диска, което е възможно, си вземи един трансмитер за запалката. Слагаш една флашка и слушаш на воля mp3 песни.

Comment

Има и по-добър вариянт с yatour. Става лесно и качеството на звука и с пъти по-добро от трансмитера.
      Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщение
        Има и по-добър вариянт с yatour. Става лесно и качеството на звука и с пъти по-добро от трансмитера.
        И с пъти по-скъпо
        Alfa Romeo 156 jtd 16v

Comment

Коментирали сме го и преди...
          Едно пайнерче за 100 лв с една флашчица, пълниш я цялата с мп3-ки и си слушаш с кеф.
          И качествено, и удобно.
          Тея кастофони на 20 години ги хвърляйте в кофата. Електрониката толкова се е развила от тогава, че не е истина...

http://pioneer.bg/car-audio/usb-flas...rice&order=ASC
          156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от bate tisho Покажи съобщение
            И с пъти по-скъпо
            Скъпо, скъпо... колко да е скъпо? Цената му навсякъде е около 130 лв. 130 лв. много пара ли ти се виждат?
            Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
            Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
            Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
            Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Моят съм го плащал 60 долара при курс от 1,72 та колко да е скъп.
              Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

Колежката не иска да разваля, вида на таблото. Това може да се получи или като ползва трансмитер или ако си намери от друга Алфа, работещо CD.

Comment

Явно ще е трансмитер. Не ми е за парите. А точно както каза Ghostface86- не искам да развалям вида на таблото. А и мнооого ме радва падащата конзола

Днес забравих диска в къщи... и не успянх да проверя, дали се четат "чужди" дискове. Но утре непременно ще пробвам. Иииии много се надявам да стане.

Имаше една подобна тема във форума. Но ставаше въпрос за GT. Там бяха споменали че след 2005г производство може да се слуша музика и навигацията си работи.... Ще си стискам палци при моята да работииии

Comment

Каква точно е навигацията? Ако знаеш конкретния модел, може да потърсиш в нета. И да видиш, какво чете и какво не. Иначе, трансмитерите са по 12 лв.

Comment

Нямам никаква идея каква е... Мислех че е на Том Том... Доколкото знам навигациите на Алфа са на Том Том. Но ти сега ме хвърли в шах

Comment

Magneti Marelli са на Алфа 147. Ама може би и други има.

Comment

А как мога да разбера каква е моята? В упътването не съм срещала модела... На самата навигация също не съм виждала името

Comment

Е чак да няма модел или марка? Някакви номера няма ли? Табелки все ще има.

Comment

Ятура седи в жабката обикновено и нищо не разваля по таблото.
                              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                              Peugeout 2.2 HDI 133+++
                              Alfa 159 +++ next

Comment

Working...
                              X